O nama

Lussino
Možemo se pohvaliti dugogodišnjim uspješnim iskustvom usluge iznajmljivanja svih tipova motornih vozila, ponudom ekskluzivnih izleta i transfera unutar i izvan Hrvatske, suradnjom s hotelima, turističkim agencijama te kvalitetnom suradnjom s našim zadovoljnim klijentima.
 
Tvrtka Lussino s lokacijom na Malom Lošinju, jednom od najljepših otoka jadranske obale, nudi usluge iznajmljivanja brodova (modernih i brzih gumenjaka- sa ili bez skipera), transfera brodom, iznajmljivanja električnih bicikala, skutera te organizaciju izleta. Omogućit ćemo Vam obilazak obale i unutrašnjosti otoka s vrhunskim doživljajem cjelokupne ponude našeg otoka. Za Vaše potpuno zadovoljstvo, osigurali smo najbolje luksuzne gumenjake s aluminijskim koritom, Haibike električne bicikle koji slove za najbolje na svijetu te skutere. Naši brodovi su u potpunosti opremljeni u skladu sa svim suvremenim zahtjevima i zakonima Republike Hrvatske.
Odaberite najam motornih brodova ili modernih gumenjaka sa ili bez skipera, transfer u neku od skrovitih uvala ili susjednih otočića i iskusite luksuzan odmor u Hrvatskoj. Istražite skrovite ulice i obiđite pitoreskna mjestašca električnim biciklom.
 
Usluga transfera putnika potpuno je prilagođena vašim zahtjevima i željama, a cijena transfera ovisi o polazišnoj odnosno odredišnoj lokaciji. Transferi se vrše brodovima iz naše ponude (vidi brodove u floti, pod rubrikom ponuda brodova).
 
Uživajte s nama!

zašto odabrati nas?

Želja nam je otkriti Vam prirodne ljepote i znamenitosti lošinjskog arhipelaga uz mogućnost obilaska najljepših plaža svijeta te posebnih doživljaja poput susreta s delfinima, plivanje s tunama, gledanje impresivnog zalaska Sunca te uživanje u okusima tradicionalnih gurmanskih delicija, prema Vašim interesima i potrebama.

Najam luksuznih automobila

Najam luksuznih gumenjaka

Najam apartmana u luksuznoj vili

Najam električnih bicikla